Al meer dan 150 jaar passie voor feesten!

Zakelijk

Heeft u een zakelijke bijeenkomst in de agenda staan maar u wilt een keer niet op kantoor bij elkaar komen? U bent van harte welkom bij Herberg de Hoeve! Plan uw werkoverleg, brainstormsessie of productpresentatie bij ons. Wij zijn vanaf de A12 of A15 binnen 15 minuten bereikbaar en u komt tot rust in ons landelijke gebied. Deze omgeving werkt inspirerend voor nieuwe ideeën. Parkeren kunt u kostenloos doen op ons eigen terrein, dus u heeft geen stress om op zoek te gaan naar een parkeerplaats. Onze ruimte kan naar iedere gewenste opstelling worden ingericht. Blijven eten na afloop? Of tussendoor een lunch? Uiteraard is dat ook mogelijk. Informeert u gerust naar de mogelijkheden en ontvang een offerte op maat.

Herberg de Hoeve

'een buitengewoon aangename middag.’

Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering.

Joris

'Wat een fijne dag was het’

Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP.

Wilma