Al meer dan 150 jaar passie voor feesten!

Bourgondisch

Aan de rand van Huissen in de prachtige straat de “Hoeve” vindt u onze Herberg. Wij zijn een bourgondisch restaurant, partycentrum, partyboerderij en zalencentrum gevestigd in een boerderij / hoeve daterend uit 1872. U stapt bij ons terug in de tijd. De locatie is oorspronkelijk gebouwd als hofstede, houtzagerij en café. Éen van onze specialiteiten zijn de de bourgondische, middeleeuwse feesten waar wij in de wijde omgeving om bekend staan. 

Terug in de tijd 

Als u de Hoeve binnenkomt gaat u eeuwen terug in de tijd. Bediende in middeleeuwse kledij ontvangen u in één van de zalen welke verlicht worden door tal van flikkerende kaarsen. Welke voor de juiste sfeer zorgen.

Dan de confrontatie met de overvloedig aangerichte disse met: houtenplank, groot mes, houtenlepel, vingerbowl, handdoek, rauwkost, fruitbak, diverse broden, kruidenboter en sausjes.

Een te gekke avond waar u lang prettige herinneringen aan overhoud.

Deze avonden zijn te reserveren vanaf 30 personen.

Downloads Prijzen en mogelijkheden

Bourgondisch avond TROUBADOUR

Bourgondisch avond WAARZEGSTER

Bourgondisch avond BREUGEL

 

Herberg de Hoeve

'een buitengewoon aangename middag.’

Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering.

Joris

'Wat een fijne dag was het’

Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP.

Wilma