Al meer dan 150 jaar passie voor feesten!

Feesten

Het leven is te mooi om niet te vieren. Iedere gelegenheid vraagt om een feestje! Een receptie voor uw 12,5-jarig huwelijk, een 50-jarig verjaardagsfeest omdat u Abraham ziet of zoekt u misschien een ruimte om uw bedrijfsjubileum te vieren? Bij Herberg de Hoeve zijn de mogelijkheden eindeloos. Van grote feestzaal tot intiem diner, we regelen het voor u. Een geslaagd feest is waar iedereen met tevredenheid op terugkijkt met een sfeervolle  aankleding, goede bediening en de lekkerste hapjes en drankjes. Bij ons kunt u deze zorg uit handen geven en optimaal genieten van het feest!          wij verzorgen feesten vanaf 20 personen.

 


Herberg de Hoeve

'een buitengewoon aangename middag.’

Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering.

Joris

'Wat een fijne dag was het’

Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP.

Wilma