Al meer dan 150 jaar passie voor feesten!

Bruiloften

Beleef de dag van uw leven bij Herberg de Hoeve

Allereerst gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! De voorbereidingen voor de mooiste dag zijn gestart en wij helpen graag om u een geweldige dag te laten beleven. Herberg de Hoeve is een bijzondere plek waar wij ons best doen om uw bruiloft onvergetelijk te maken. Wij zijn gelegen buiten het centrum van Huissen en bieden een fantastische entourage voor een huwelijksfeest. De feestavond kan geheel naar wens worden ingevuld. Een formeel diner of een informeel buffet, het kan allemaal bij ons. Wij maken graag een afspraak om een onvergetelijk programma samen te stellen.

Wij maken graag een persoonlijke afspraak om onder het genot van een drankje, de wensen voor deze bijzondere dag met jullie door te nemen!

 

Herberg de Hoeve

'een buitengewoon aangename middag.’

Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering.

Joris

'Wat een fijne dag was het’

Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP.

Wilma