Al meer dan 150 jaar passie voor feesten!

"Herberg De Hoeve "catering

Iets te vieren maar u wilt de deur niet uit? Heeft u een verjaardag maar geen zin om uren in de keuken te staan? Wij verzorgen een receptie of diner bij u thuis voor kleine of grotere gezelschappen. "Herberg De Hoeve" catering maakt van alle feestelijke momenten een geslaagde culinaire dag! Wij bieden catering op maat, afgestemd op uw wensen. De mogelijkheden zijn divers, van een borrel met hapjes tot een compleet buffet. Het enige dat u nog maar hoeft te doen is genieten. Weten wat er mogelijk is? Bel voor informatie: 06-13012840

De verschillende catering mogelijkheden in Huissen en omgeving

Wilt u een buffet bij u thuis laten bezorgen? Wij bieden verschillende buffetten aan bestaande uit zowel warme als koude gerechten. Heerlijke hapjes, krakend vers stokbrood met kruidenboter, een mals varkenshaasje met champignon roomsaus. Of koude hapjes zoals verschillende salades, Ardenner ham met meloen, ham met asperge en warme beenham. Of heeft u zin in gehaktballetjes in satésaus en kipfilet in pepersaus? Dit zijn enkele voorbeelden van heerlijke hapjes die tot de mogelijkheden behoren. Loopt het water u al in de mond? Of heeft u andere wensen om uw gasten te verwennen? Wij denken graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Buffet

U kunt hieronder een keuze maken uit het hoofdbuffet en als aanvulling het dessertbuffet. Prijzen zijn per persoon. Het betreft een keuze voor het gehele gezelschap. Vergeet u niet het juiste aantal personen in te vullen? U ontvangt dan een offerte in uw mail. Wij nemen dan contact met u op om de details te bespreken.

Downloads

Catering Buffetten

Catering Brunch

Catering Lunch

Hapjes en Salades

 

 

Offerte aanvragen >>

Herberg de Hoeve

'een buitengewoon aangename middag.’

Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering.

Joris

'Wat een fijne dag was het’

Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP.

Wilma