Al meer dan 150 jaar passie voor feesten!

  • Home
  • Private Dining

Private Dining

Wilt u met een klein gezelschap ( vanaf 15 personen ) genieten van een heerlijke lunch, diner of high tea? Of met een groep collega’s vergaderen? Onze sfeervolle, private dining ruimte 'de Opkamer' is hiervoor de perfecte oplossing!  In een knusse ambiance met de gemakken van een restaurant, kunt u ongestoord genieten met uw gasten.

De ruimte biedt plaats aan zo’n 24 personen zittend en is exclusief voor uw gezelschap beschikbaar. Het is mogelijk om vanaf 15 personen te reserveren voor een besloten samenzijn. De opstelling van de tafels en stoelen kan naar wens worden aangepast. Uiteraard zorgen wij voor een passende culinaire invulling.

Wij denken graag met u mee en stellen in overleg een passend menu voor u samen. Wilt u een baby-shower of high tea organiseren? Daarvoor bent u bij ons ook van harte welkom. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

 

Herberg de Hoeve

'een buitengewoon aangename middag.’

Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering.

Joris

'Wat een fijne dag was het’

Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP.

Wilma