Al meer dan 150 jaar passie voor feesten!

Afscheid

Herberg de Hoeve is niet alleen een plek waar feest gevierd wordt. Het is ook een plek, te midden van landerijen om stil te staan en te herdenken.  Wij willen u graag van dienst zijn om een mooi afscheid te kunnen bieden. Een blijvende herinnering. Onze locatie biedt voldoende mogelijkheden om dit in een vertrouwde sfeer te kunnen doen. Ons team staat u bij om de ceremonie, condoleance en/of afscheidsdienst zo goed naar uw persoonlijke wensen in te vullen. Wij denken en helpen graag mee aan een mooi en liefdevol afscheid. Na afloop van de plechtigheid verzorgen wij naar wens een diner of of buffet, om in alle rust na te kunnen praten en herinneringen op te halen. 

Download prijzen en mogelijkheden

Voordat u gebruik maakt van onze offertemogelijkheid kunt u hieronder de samenstellingen van de verschillende mogelijkheden bekijken in een pdf. In overleg zijn er noge vele andere mogelijheden mogelijk

download koffietafel

 

Herberg de Hoeve

'een buitengewoon aangename middag.’

Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering.

Joris

'Wat een fijne dag was het’

Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP.

Wilma