Al meer dan 150 jaar passie voor feesten!

kerst in Herberg De Hoeve

Als van ouds kunt u op 1ste Kerstdag weer genieten van de Brunch en Buffet bij ons in Herberg De Hoeve.

Kerstbrunch is van 12.00 tot 14.30 uur 

Kerstbuffet is van 18.00 tot 21.00 uur 

Reserveren kan telefonisch via 026-3250760 of 0613012840

                        mail: info@herbergdehoeve.nl

 

2de kerstdag zijn wij gesloten en vieren wij en onze werknemers zelf kerst.

menu Kerstbrunch

menu Kerstbuffet

 

 

 

Private Dining

Wilt u met een klein gezelschap ( vanaf 20 personen ) genieten van een heerlijk diner of buffet? Of met een groep collega’s vergaderen? Onze sfeervolle, private dining de 'Opkamer' is hiervoor de perfecte oplossing! U kunt in een knusse ambiance met de gemakken van een restaurant, ongestoord genieten met uw gasten. Wij zijn gevestigd in het pittoreske Huissen, gemeente Lingewaard. Met de auto vanaf de A12 of A15 kunt u onze Herberg binnen 15 minuten bereiken. Uw auto kunt u kostenloos op ons eigen terrein parkeren en u stapt zo ons restaurant binnen. Iets te vieren? Een smakelijke lunch of high-tea behoren ook tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Meer informatie

Bruiloften

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Nu is de zoektocht naar de perfecte locatie voor het trouwfeest begonnen. Bij Herberg de Hoeve doen wij er alles aan om jullie de mooiste dag van je leven te bezorgen. In onze prachtige aangeklede zalen kan sfeervol worden gegeten, heerlijk worden gefeest  en gedanst tot in de kleine uurtjes.

Wij maken graag een persoonlijke afspraak om onder het genot van een drankje, de wensen voor deze bijzondere dag met jullie door te nemen!


meer informatie
Herberg de Hoeve

'een buitengewoon aangename middag.’

Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering.

Joris

'Wat een fijne dag was het’

Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP.

Wilma

Catering

Iets te vieren maar u wilt de deur niet uit? Heeft u een verjaardag maar geen zin om uren in de keuken te staan? Wij verzorgen een receptie of diner bij u thuis voor kleine of grotere gezelschappen. "Herberg De Hoeve" catering maakt van alle feestelijke momenten een geslaagde culinaire dag! Wij bieden catering op maat, afgestemd op uw wensen. De mogelijkheden zijn divers, van een borrel met hapjes tot een compleet buffet. Het enige dat u nog maar hoeft te doen is genieten.

meer informatie

Afscheidsbijeenkomst

Wij verzorgen een passend afscheid van uw dierbare naar uw wens. Bij Herberg de Hoeve bent u ook daarvoor van harte welkom. Het is bij ons mogelijk om in een besloten sfeer een afscheidsdienst te houden. Met een ruime parkeergelegenheid op ons terrein, bieden wij voldoende plaats voor uw gezelschap. Indien de uitvaart elders is, ontvangen wij u graag daarna voor een koffietafel in onze Herberg. Wilt u na de plechtigheid nog samen tijd met uw familie doorbrengen? In ons restaurant de 'Opkamer' kunt u in alle rust samen met uw familie blijven eten.

meer informatie