Al meer dan 150 jaar passie voor feesten!

Gastenboek

Schrijf een bericht

Onze hartelijke dank voor het prima verzorgde en lekkere buffet, en voor de prettige bediening.
We hebben er allemaal van genoten.
Op vrijdag 23 september jl. ben ik samen met mijn partner bij jullie geweest met een feestavond van mijn werk (Kadaster).
Zowel ik als mijn partner hebben coeliakie en het is daarom altijd een risico om deel te nemen aan diners etc.
Tijdens deze avond echter hebben jullie perfect voor ons gezorgd, de gastvrouwen waren helemaal op de hoogte en wisten (ongetwijfeld door goed overleg met de keuken) precies wat voor ons wel en niet veilig is. En het afdekken van onze bordjes om kruisbesmetting te voorkomen vonden we ook heel erg fijn en een geruststellend gebaar waaruit blijkt dat jullie goed op de hoogte zijn.

Bij deze wil ik iedereen die bijgedragen heeft aan deze avond nog eens bedanken, jullie hebben ervoor gezorgd dat de avond zelf leuk was maar de dagen erna ook :-)
Al bij binnenkomst op zaterdag 20 november was duidelijk dat er niets mis kon gaan, zo feestelijk was de zaal ingericht - met de open haard aan - voor ons en onze gasten. Dat was al een voorbode voor een buitengewoon aangename middag. Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering. .
Wij hebben op 23 september 2021 onze bruiloft hier gevierd. Wij hadden een lopend buffet en we hebben er echt van genoten!!! Het was echt lekker. Al onze gasten vonden het eten perfect. Petje af voor de kok! Ook de hapjes s avonds waren goed. De bediening was hardstikke aardig en vriendelijk. Wij raden herberg de hoeve echt bij mensen aan. Wij hebben een prachtige dag daar gehad.
Op zondagmiddag 21 november het 60 jarig huwelijksfeest van mijn ouders gevierd in de Gelagkamer met 30 personen. Namens mijn ouders heel erg bedankt voor de zeer geslaagde middag, het koud/warm buffet was uitstekend en de dame van de bediening 100 punten. Zij was zeer behulpzaam naar de oudere gasten, erg leuk en attent en alles keurig aan de tafels uitgelegd wat er op het buffet stond. Jullie hebben 2 mensen van 83 jaar een schitterende middag bezorgd, waarvoor hartelijk dank.
Wij onze 40-jarige bruiloft gevierd bij Herberg De Hoeve. Wat een fijne dag was het. Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP. Wat stonden zij gezellig mee te swingen op de dansvloer. Wij bedanken Erik en zijn team voor deze onvergetelijke dag. Wij komen zeker weer eens terug.
Beste keukenbrigade! Ik heb vandaag 21 november een buffet voor 20 laten bezorgen bij mijn ouders in Gendt. Ze waren laaiend enthousiast en vonden het erg lekker allemaal. Ook de service er omheen vonden ze helemaal top. Complimenten dus even voor jullie allen. Ik ga snel voor ons zelf ook eens gebruik maken van jullie catering aan huis! ( Herberg De Hoeve @HOME)
Herberg de Hoeve

'een buitengewoon aangename middag.’

Een vriendelijke, attente en professionele bediening heeft daaraan in grote mate bijgedragen, natuurlijk naast de lekkere spijs en drank. Veel gasten hebben laten weten dat wij niet alleen staan in onze waardering.

Joris

'Wat een fijne dag was het’

Na eerst een heerlijk diner met onze familie hadden we nog een super feestavond. Wat waren de hapjes heerlijk net zoals de saté en friet achteraf. De drank werd royaal geschonken zoals wij ook hadden afgesproken. Ook het personeel was TOP.

Wilma