Arrangementen

Het enige wat u hoeft te doen is genieten

Herberg de Hoeve is de ideale plek voor een spetterende party, bruiloft of vrijgezellenavond. Of wat dacht u van een gezellig feest in ons nostalgische café, onze grote maar intieme zaal of een tuinfeest voor uw vrienden of collega’s? Het kan allemaal bij Herberg de Hoeve. Wij hebben voor elk evenement een geschikte zaal en nemen veel regelwerk uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten.  

Een huwelijksfeest in een sfeervolle ambiance
Vier uw 25-, 40-, 50- of 60 jarig huwelijksfeest op een schitterende historische locatie. Herberg de Hoeve organiseert voor u een feest in stijl, zodat uw huwelijksfeest, zilveren of gouden bruiloft de glans krijgt die het verdient. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Samen met u bespreken we de mogelijkheden van één van de mooiste feestlocaties van Gelderland.

Goede locatie, heerlijke gerechten en uitstekende bediening
Herberg de Hoeve straalt warmte, sfeer en historie uit. De herberg is eeuwenoud, maar wel voorzien van alle moderne gemakken. In en rond onze herberg is alle ruimte om plezier te maken met uw gasten. Ons personeel is daarnaast uiterst ervaren en professioneel. Onze chef-kok bereidt de heerlijkste gerechten en onze gastvrouwen zorgen voor een uitstekende bediening. In overleg met u organiseren wij een onvergetelijk feest met lekker eten en gepast entertainment. Wat wilt u nog meer? 

Buffetten, Brunches, lunches en diners

De Hoeve is een geweldige locatie voor een gezellige brunch, lunch of een feestelijk diner. Onze chef-kok verzorgt voor u de heerlijkste gerechten en onze gastvrouw staat garant voor een uitstekende bediening. U heeft nergens omkijken naar.
Wij verzorgen buffetten, brunches, lunches en diners voor groepen vanaf 10 personen.


Uw feest is bij binnenkomst al geslaagd

De Hoeve beschikt over De Deel, een schitterende, maar tegelijkertijd intieme ruimte waar max. 200 gasten terecht kunnen. Daarnaast beschikken we over sfeervolle ruimtes voor kleinere gezelschappen. Ons café De Gelagkamer is geschikt voor maximaal 80 personen. De Gelagkamer is een gezellig bruin café met een antieke tapkast, een stamtafel en een mooie oude bar waar gasten heerlijk kunnen genieten van hun drankje. Voor groepen tot maximaal 40 personen is De Opkamer de perfecte locatie. Hier vindt u een prachtige bar en een opkamer. (iets hoger gelegen vertrek) Uw feest is bij binnenkomst al geslaagd.


Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs.

U bent van harte welkom. 

 

Heeft u een allergie? Vertel het ons!