Bruiloft of huwelijksfeest organiseren

Herberg de Hoeve is dé perfecte locatie voor het organiseren van uw bruiloft of trouwfeest in Huissen in de omgeving van Nijmegen. Uw trouwdag is immers een van de belangrijkste dagen van uw leven. Bij de organisatie en uitvoering van uw bruiloft of trouwfeest komt veel kijken, zoals de aankleding van de feestlocatie en de hapjes en drankjes. Herberg de Hoeve in Huissen in de omgeving van Arnhem staat voor u klaar om een onvergetelijk bruiloft arrangement voor u te regelen.

Bel voor informatie: 026-3250760

Een prachtige locatie om uw trouwfeest of bruiloft te organiseren in Huissen

Onze eeuwenoude karakteristieke herberg dateert uit 1872. Op deze prachtige locatie kunnen wij tot maximaal 270 gasten ontvangen. Herberg de Hoeve is daarmee de ideale plek voor het organiseren van een intiem en groot trouwfeest of een perfect bruiloft arrangement in Huissen in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. We beschikken over verschillende stijlvolle ruimtes waar u zich in een sprookjesachtige omgeving waant. Voor ieder gezelschap verzorgen wij een uitgebreid bruiloft arrangement met heerlijke gerechten, hapjes en drankjes. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van uw bruiloft of trouwfeest, terwijl wij alles voor u regelen.

Voor ieder gezelschap een sfeervolle ruimte tijdens uw bruiloft arrangement

In Herberg de Hoeve vindt u nog de rustieke sfeer van weleer. Wij hebben verschillende ruimten die geschikt zijn voor een bruiloft of trouwfeest arrangement; van klein en intiem voor als u met weinigen komt tot groot en gezellig voor als u met velen komt. Iedere ruimte omringt u met haar eigen karakter. Bestaat uw gezelschap uit maximaal 70 personen? Dan is café de Gelagkamer, een oergezellig bruin café, ideaal voor het organiseren van uw trouwfeest.

Geef elkaar het ja-woord in een schitterende entourage

Bij Herberg de Hoeve in Huissen kunt u, zowel binnen als buiten op de binnenplaats, een bruiloft organiseren. Wij maken van deze gebeurtenis een onvergetelijke dag en regelen samen met u de aankleding van de bruiloft, zorgen voor een warme ontvangst van uw gasten en voor heerlijke hapjes en drankjes in Huissen. U kunt het organiseren van uw bruiloft of trouwfeest geheel aan ons overlaten. Het enige dat u hoeft te doen, is elkaar het ja-woord geven. Wilt u graag de mogelijkheden van een bruiloft arrangement met een van onze medewerkers bespreken? Of bent u benieuwd naar de catering mogelijkheden voor een bruiloft op een andere locatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen door te bellen naar 026-325 0760 of vul het contactformulier in.

 

Trouwen Buiten