Bruiloft of huwelijksfeest organiseren

Wanneer u een bruiloft wilt organiseren, is Herberg de Hoeve in Huissen, vlak bij Arnhem, dé perfecte bruiloftslocatie. Uw trouwdag is een van de belangrijkste dagen van uw leven. Bij de organisatie en uitvoering van uw bruiloft komt veel kijken, zoals de aankleding van de feestlocatie en de hapjes en drankjes. Wij staan voor u klaar om een onvergetelijk bruiloft arrangement voor u te regelen in onze herberg in Huissen, in de omgeving van Arnhem.

Bel voor informatie: 026-3250760

Een prachtige bruiloftslocatie om uw bruiloft te organiseren in Huissen, nabij Arnhem

Onze eeuwenoude karakteristieke herberg dateert uit 1872. Op deze prachtige locatie kunnen wij tot wel 270 gasten ontvangen. Herberg de Hoeve in Huissen, in de omgeving Arnhem en Nijmegen, is daarmee de ideale plek voor het organiseren van een groot trouwfeest of een perfect bruiloft arrangement. We beschikken over verschillende stijlvolle ruimtes waar u zich in een sprookjesachtige omgeving waant. Bij ons in Huissen regelen wij voor ieder gezelschap een uitgebreid arrangement voor de bruiloft met heerlijke gerechten, hapjes en drankjes. Zo hoeft u op onze bruiloftslocatie nabij Arnhem, alleen maar te genieten van uw dag.

Een sfeervolle ruimte is inbegrepen in uw bruiloft arrangement

Herberg de Hoeve is een bruiloftslocatie nabij Arnhem, waar u nog de rustieke sfeer van weleer vindt. Op ons locatie nabij Arnhem hebben we verschillende ruimtes die geschikt zijn voor elk bruiloft arrangement. Wij regelen graag uw bruiloft: of u het nu klein en intiem wil houden of juist groot en uitbundig wil vieren op onze bruiloftslocatie in Huissen, nabij Arnhem. Iedere ruimte omringt u met haar eigen karakter. Bestaat uw gezelschap uit maximaal 70 personen? Dan is café de Gelagkamer, een oergezellig bruin café, ideaal voor het organiseren van uw trouwfeest.

Geef elkaar het ja-woord in een schitterende entourage

U kunt het organiseren van uw bruiloft in Huissen geheel aan ons overlaten. Wij zorgen er graag voor dat het een onvergetelijke dag wordt. Zo regelen wij de aankleding van uw bruiloft bij ons in Huissen. Daarnaast zorgen we voor een warm ontvangst van uw gasten op onze bruiloftslocatie nabij Arnhem en regelen we heerlijke hapjes en drankjes. U hoeft elkaar alleen maar het ja-woord geven en te genieten van deze memorabele dag. Bespreek de mogelijkheden voor het organiseren van een bruiloft met arrangement bij ons in Huissen met onze medewerkers; zo kunt u bij ons zowel binnen als buiten op de binnenplaats uw bruiloft vieren. Bent u benieuwd naar de catering mogelijkheden voor een bruiloft op een andere locatie? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 026-325 0760 of vul het contactformulier in.

 

Trouwen Buiten