Een bedrijfsfeest organiseren in Huissen

Herberg de Hoeve is een ideale locatie om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren in Huissen, in de regio van Arnhem en Nijmegen. Herberg de Hoeve is een prachtig bourgondisch restaurant, party- en zalencentrum en partyboerderij. Onze mooie herberg is gevestigd in een boerderij ofwel hoeve, welke gedateerd is uit 1872. Oorspronkelijk was deze herberg gebouwd als hofstede, houtzagerij en café. Dus bent u op zoek een prachtige ruimte waar u op locatie een bedrijfsfeest kunt organiseren in de buurt van Nijmegen, zoals in Huissen? Overweeg dan zeker onze herberg. Bourgondische, middeleeuwse feesten zijn een van onze specialiteiten.

 

Bel voor informatie: 026-3250760

Laat ons uw bedrijfsfeest organiseren op onze locatie in Huissen

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren met een middeleeuws thema in de omgeving van Nijmegen? Dan kunnen wij zeker aan uw verwachtingen voldoen. Als u Herberg de Hoeve binnenkomt, gaat u eeuwen terug in de tijd. Niet alleen de locatie zelf heeft een middeleeuwse uitstraling, maar ook ons personeel draagt bij aan de middeleeuwse sfeer. Wanneer u en uw gasten binnenkomen in één van de zalen, wordt u ontvangen door onze bediening gekleed in middeleeuwse kledij. De zalen zijn sfeervol verlicht door tal van flikkerende kaarsen. Daarbij treft u een overvloedig aangericht buffet aan met onder andere een houtenplank met allerlei lekkers zoals: vingerbowl, rauwkost, fruitbak, diverse broden, kruidenboter en heerlijke sausjes. Zo geniet u optimaal van uw bedrijfsfeest arrangement in de omgeving van Arnhem, waar u lang prettige herinneringen aan overhoudt. Kies tijden het organiseren van uw bedrijfsfeest in Huissen voor leuk vermaak door het arrangement uit te breiden. Dit kan onder anderen met troubadours, waarzegsters, verhalenvertellers, narren of goochelaars.  

 

Onze verschillende arrangementen voor een bedrijfsfeest in regio Arnhem

Wij bieden voor uw bedrijfsfeest nabij Arnhem verschillende menu’s en arrangementen aan. U kunt allergieën en bijzonderheden aan ons doorgeven, dan houden wij hier rekening mee. De mogelijkheden zijn als volgt:

De kosten van het arrangement van een bourgondisch bedrijfsfeest nabij Arnhem zijn afhankelijk van de grootte van het gezelschap en het type arrangement. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende arrangementen bij onze herberg. Wit u een bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseren met meer dan 150 personen in onze herberg in Huissen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Ook wanneer u binnenkort jarig bent, is het in plaats van een bedrijfsfeest, ook zeer geschikt om een verjaardagsfeest te organiseren op onze locatie in Huissen, nabij Arnhem en Nijmegen. Neem gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar 026 325 0760 of vul het contactformulier in. Al uw wensen voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest in Huissen, nabij Arnhem en Nijmegen, zijn bespreekbaar. 

 

Prijzen arrangementen:

 

De kosten voor een 4 uur durende bourgondische avond zijn afhankelijk

van de grootte van het gezelschap en het gekozen arrangement.

 

Arrangement 1  klik hier voor menu

30 personen ( inclusief Troubadour) € 62.00 p/p
50 personen ( inclusief Troubadour en Waarzegster) € 62.50 p/p
70 personen ( inclusief Troubadour en Waarzegster )

€ 57.50 p/p

Indien uw gezelschap afwijkt van bovengenoemde

aantallen berekenen wij voor dit aantal.

€ 42.50 p/p

Arrangement 2  klik hier voor menu

30 personen (inclusief Troubadour) € 66.00 p/p
50 personen (inclusief Troubadour en Waarzegster) € 66.50 p/p
70 personen  inclusief Troubadour en Waarzegster) € 61.50 p/p

Indien uw gezelschap afwijkt van bovengenoemde

aantallen bereken wij voor dit aantal.

€ 46.50 p/p

Arrangement 3  klik hier voor menu

30 personen ( inclusief Troubadour ) € 73.00 p/p
50 personen ( inclusief Troubadour en Waarzegster ) € 73.50 p/p
70 personen ( inclusief Troubadour en Waarzegster ) € 68.50 p/p

Indien uw gezelschap afwijkt van bovengenoemde

aantallen dan berekenen wij voor dit aantal.

€ 53.50 p/p