Een bedrijfsfeest organiseren in Huissen

In de prachtige straat de ‘Hoeve’ vindt u Herberg de Hoeve; een ideale locatie om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren in Huissen in de regio van Nijmegen. Herberg de Hoeve is een prachtig bourgondisch restaurant, party- en zalencentrum en partyboerderij. Onze mooie herberg is gevestigd in een boerderij ofwel hoeve, welke gedateerd is uit 1872. Oorspronkelijk was deze herberg gebouwd als hofstede, houtzagerij en café. Zoekt u een prachtige ruimte waar u op locatie een bedrijfsfeest kan organiseren in de omgeving van Nijmegen in Huissen? Dan moet u zeker onze herberg bekijken. De bourgondische, middeleeuwse feesten zijn één van onze specialiteiten.

 

Bel voor informatie: 026-3250760

Ga terug naar de middeleeuwen en laat ons uw bedrijfsfeest organiseren op onze locatie in Huissen

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren met een middeleeuws thema? Dan kunnen wij zeker aan uw verwachtingen voldoen. Als u Herberg de Hoeve binnenkomt gaat u eeuwen terug in de tijd. Niet alleen de locatie zelf heeft een middeleeuwse uitstraling, maar ook ons personeel draagt bij aan de middeleeuwse sfeer. Wanneer u en uw gasten binnenkomen in één van de zalen, wordt u ontvangen door onze bediening gekleed in middeleeuwse kledij. De zalen zijn sfeervol verlicht door tal van flikkerende kaarsen. De catering draagt bij aan de sfeer. U treft een overvloedig aangericht buffet aan met onder andere een houtenplank met allerlei lekkers, zoals vingerbowl, rauwkost, fruitbak, diverse broden, kruidenboter en heerlijke sausjes. Zo geniet u optimaal van uw bedrijfsfeest arrangement in de omgeving van Arnhem, waar u lang prettige herinneringen aan overhoudt. Kies voor het organiseren van leuk vermaak tijdens uw bedrijfsfeest door het arrangement uit te breiden met troubadours, waarzegsters, verhalen vertellers, narren of goochelaars uit de buurt bij Huissen.  

Onze verschillende arrangementen voor een bedrijfsfeest in regio Arnhem

Wij bieden voor uw bedrijfsfeest verschillende menu’s en arrangementen aan. Allergieën en bijzonderheden kunt u aan ons doorgeven, dan houden wij hier rekening mee. De mogelijkheden zijn als volgt:

De kosten van het arrangement van een vier uur durend bourgondisch bedrijfsfeest zijn afhankelijk van de grootte van het gezelschap en het type arrangement. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende arrangementen bij onze herberg in regio Arnhem. Wit u een bedrijfs- of personeelsfeest organiseren met meer dan 150 personen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Bent u binnenkort jarig? Ook dan is het organiseren van een bedrijfsfeest op onze locatie in Huissen in de omgeving van Nijmegen zeer geschikt. Wij zorgen voor een aangeklede feestlocatie en een feestavond met alles erop en eraan. Heeft u vragen over het organiseren van uw bedrijfsfeest? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar 026-325 0760 of vul het contactformulier in. Al uw wensen voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest zijn bespreekbaar.

 

Prijzen arrangementen:

 

De kosten voor een 4 uur durende bourgondische avond zijn afhankelijk

van de grootte van het gezelschap en het gekozen arrangement.

 

Arrangement 1  klik hier voor menu

30 personen ( inclusief Troubadour) € 62.00 p/p
50 personen ( inclusief Troubadour en Waarzegster) € 62.50 p/p
70 personen ( inclusief Troubadour en Waarzegster )

€ 57.50 p/p

Indien uw gezelschap afwijkt van bovengenoemde

aantallen berekenen wij voor dit aantal.

€ 42.50 p/p

Arrangement 2  klik hier voor menu

30 personen (inclusief Troubadour) € 66.00 p/p
50 personen (inclusief Troubadour en Waarzegster) € 66.50 p/p
70 personen  inclusief Troubadour en Waarzegster) € 61.50 p/p

Indien uw gezelschap afwijkt van bovengenoemde

aantallen bereken wij voor dit aantal.

€ 46.50 p/p

Arrangement 3  klik hier voor menu

30 personen ( inclusief Troubadour ) € 73.00 p/p
50 personen ( inclusief Troubadour en Waarzegster ) € 73.50 p/p
70 personen ( inclusief Troubadour en Waarzegster ) € 68.50 p/p

Indien uw gezelschap afwijkt van bovengenoemde

aantallen dan berekenen wij voor dit aantal.

€ 53.50 p/p