Een verjaardag organiseren in Huissen

  • Plaats voor 200 gasten
  • Entertainment op maat
  • Elk feest is een beleving

Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een prachtige locatie in Huissen? Herberg de Hoeve is dé locatie voor feestelijke gelegenheden. Met een sfeervolle en ruime locatie met een middeleeuws karakter, verschillende zalen en ervaring op het gebied van organisatie, verwelkomen wij u en uw gezelschap graag. Afhankelijk van uw wensen organiseren wij een onvergetelijk verjaardagsfeest met alles erop en eraan!

Bel voor informatie: 026-3250760

De verschillende mogelijkheden om uw verjaardagsfeest te organiseren in Huissen

Hoe groot of klein u uw verjaardagsfeest ook wilt organiseren; wij hebben allerlei mogelijkheden voor u op onze locatie in Huissen. Zo heeft u keuze uit verschillende ruimten en arrangementen op het gebied van hapjes en drankjes. U kunt onder andere kiezen uit de volgende arrangementen:

Daarnaast organiseren wij graag speciaal entertainment voor u. Wilt u het middeleeuwse karakter verder uitbreiden? Dan is het mogelijk om troubadours, waarzegsters, verhalen vertellers, narren en goochelaars in te huren. Een avond bij Herberg de Hoeve is niet zomaar een avondje uit, maar een hele beleving. Heeft u andere wensen? Geef deze gerust door. Alles is bespreekbaar.

Geef al uw wensen door

Wij verzekeren u niet alleen van een succesvol verjaardagsfeest, maar ook voor een compleet personeelsfeest of een onvergetelijk trouwfeest nemen wij graag de organisatie uit handen. Bespreek uw wensen met betrekking tot een feestelijke gelegenheid met een van onze medewerkers. Niets is ons te gek. Vul ons contactformulier in of bel naar 026-325 0760. Wij hopen binnenkort een onvergetelijk verjaardagsfeest voor u te organiseren in Huissen!