Een historische trouwlocatie in de omgeving van Nijmegen

Bent u op zoek naar een uniek trouwlocatie in de omgeving van Nijmegen? Kom dan gerust eens kijken of u een trouwfeest wilt organiseren in onze Herberg nabij Nijmegen. Herberg de Hoeve in Huissen is een historische locatie in een middeleeuwse stijl. Oorspronkelijk was deze herberg in 1872 gebouwd als hofstede, houtzagerij en café. U kunt trouwen in een van de warme, sfeervolle en karakteristieke zalen van onze herberg nabij Nijmegen.

 

Bel voor informatie: 026-3250760

Kies een van de zalen van deze trouwlocatie nabij Nijmegen

Onze herberg in Huissen, nabij Nijmegen, is de perfect locatie om te trouwen. Wij hebben verschillende ruimten die geschikt zijn voor het organiseren van een trouwfeest in de omgeving van Nijmegen. Iedere ruimte omringt zich met zijn eigen karakter en de rustieke sfeer van weleer. Ons café de Gelagkamer is een oergezellig bruin café nabij Nijmegen; hierin kunt u ideaal een klein en intiem trouwfeest organiseren. Maar ook wanneer u met een groot gezelschap komt, hebben wij een perfecte ruimte voor u; hier kunnen we tot wel 270 gasten ontvangen. Zo is onze herberg, in de buurt van Nijmegen, de ideale trouwlocatie voor grote én kleine groepen.

 

Wij staan klaar om een onvergetelijk trouwfeest te organiseren nabij Nijmegen

Wanneer u een bruiloft of trouwfeest wilt organiseren in de omgeving van Nijmegen, komt u er waarschijnlijk al snel achter dat er toch best veel bij het trouwen komt kijken. Uw trouwdag is immers een van de mooiste dagen van uw leven. Daarom wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes perfect geregeld is; van de aankleding tot de hapjes en drankjes. De professionele medewerkers van onze herberg in Huissen, nabij Nijmegen, staan klaar om dit alles voor u te regelen; zo kunt u zorgeloos trouwen en genieten van de dag. Laat de organisatie aan ons over zodat u kunt trouwen op de trouwlocatie van uw dromen in de omgeving van Nijmegen! Het enige wat u zelf hoeft te doen, is genieten van deze onvergetelijke dag.

 

Neem contact met ons over onze trouwlocatie in de buurt van Nijmegen

Dus gaat u binnenkort ook trouwen en wilt u dit op een trouwlocatie in de omgeving van Nijmegen doen? Neem dan contact met ons op en laat uw trouwfeest organiseren bij onze herberg in Huissen, nabij Nijmegen. U neemt contact met ons op door te bellen naar 026-325 0760 of door het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken. Samen met u, organiseren zij het trouwfeest waarvan u droomt op onze schitterende trouwlocatie in de buurt van Nijmegen. Maar ook wanneer u een andere speciale gelegenheid heeft, leent Herberg de Hoeve zich ook uit als perfect feestlocatie zoals voor een bedrijfsfeest.