Trouwlocatie vlak bij Arnhem in Huissen

  • Plaats voor 200 gasten
  • Entertainment op maat
  • Elk feest is een beleving

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere trouwlocatie nabij Arnhem, is Herberg de Hoeve dé ideale locatie! Herberg de Hoeve in Huissen is een betoverde locatie met een middeleeuws karakter. Onze herberg is daarom dé trouwlocatie voor een van de mooiste dagen van uw leven. Niet alleen de locatie is perfect, maar ook de organisatie van uw bruiloft of trouwfeest nemen wij graag voor u uit handen. Organiseren is ons vak en daarom verzekeren wij u en uw bezoekers van een onvergetelijke dag op onze trouwlocatie, Herberg de Hoeve in Huissen, nabij Arnhem.

Bel voor informatie: 026-3250760

Een prachtige trouwlocatie nabij Arnhem

Herberg de Hoeve is een prachtige trouwlocatie nabij Arnhem in Huissen en is geschikt voor ieder gezelschap. Wij beschikken namelijk over drie verschillende sfeervolle ruimten met ieder hun eigen karakter en intieme sfeer. Het sluiten van uw huwelijk kan zowel binnen als buiten op de binnenplaats. De keuze is geheel aan u. Wanneer u uw bruiloft of trouwfeest organiseert bij Herberg de Hoeve, weet u zeker dat al uw wensen en ideeën bespreekbaar zijn. Uw trouwdag wordt door ons met uiterste zorg voorbereid en verzorgd, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van deze bijzondere dag. Wij zorgen uiteraard voor een feestelijke aankleding en heerlijke hapjes en drankjes. Vindt uw bruiloft of trouwfeest thuis of op een andere locatie plaats? Dan zorgen wij met onze cateringservice graag voor een feestelijke dag met culinaire hapjes.

De perfecte locatie voor iedere gelegenheid

Herberg de Hoeve in Huissen in de buurt van Arnhem is meer dan alleen een bijzondere trouwlocatie. Wij maken van iedere feestelijke gelegenheid een belevenis. Zoekt u een geschikte locatie voor een personeelsfeest of verjaardagsfeest? Ook dan nemen wij graag de organisatie voor u uit handen. Heeft u vragen of heeft u interesse in het organiseren van een bruiloft, trouwfeest of andere feestelijke gelegenheid? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 026-325 0760 of vul het contactformulier in.