Trouwlocatie vlak bij Arnhem in Huissen

  • Plaats voor 200 gasten
  • Entertainment op maat
  • Elk feest is een beleving

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere trouwlocatie nabij Arnhem, is Herberg de Hoeve dé ideale locatie! Herberg de Hoeve in Huissen, nabij Arnhem, is een betoverde locatie om te trouwen met een middeleeuws karakter. Onze herberg is daarom dé trouwlocatie voor een van de mooiste dagen van uw leven. Niet alleen is de trouwlocatie van Herberg de Hoeve in Huissen perfect, ook staan wij klaar om de organisatie van uw bruiloft of trouwfeest uit handen te nemen voor u. Organiseren is ons vak en daarom verzekeren wij u en uw bezoekers van een onvergetelijke dag op onze trouwlocatie, Herberg de Hoeve in Huissen, nabij Arnhem.

Bel voor informatie: 026-3250760

Diverse mogelijkheden bij onze prachtige trouwlocatie nabij Arnhem

Herberg de Hoeve is een prachtige trouwlocatie in Huissen, nabij Arnhem, en is geschikt voor ieder gezelschap. In onze herberg nabij Arnhem beschikken we namelijk over drie verschillende sfeervolle ruimten om te trouwen, met ieder hun eigen karakter en intieme sfeer. Trouwen kan zowel binnen als buiten op de binnenplaats bij onze sfeervolle locatie nabij Arnhem. De keuze is geheel aan u. Wanneer u uw bruiloft of trouwfeest organiseert bij Herberg de Hoeve, weet u zeker dat al uw wensen en ideeën bespreekbaar zijn. Uw trouwdag wordt door ons met uiterste zorg voorbereid en verzorgd, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wij zorgen uiteraard voor feestelijke aankleding en heerlijke hapjes en drankjes. Wilt u graag thuis of op een andere locatie nabij Arnhem trouwen? Dan zorgen wij met onze cateringservice graag voor culinaire hapjes.

De perfecte locatie voor iedere gelegenheid

Bij Herberg de Hoeve in Huissen, nabij Arnhem, doen we meer dan jou alleen laten trouwen op een bijzondere trouwlocatie. Wij maken namelijk van iedere feestelijke gelegenheid een unieke belevenis. Ook wanneer u een geschikte locatie voor een bourgondisch personeelsfeest of een andere feestgelegenheid zoekt, nemen wij graag de organisatie voor u uit handen. Heeft u vragen of wilt u graag informatie over het trouwen of vieren van een andere feestelijke gelegenheid op onze locatie nabij Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 026-325 0760 of vul het contactformulier in.