Bourgondisch eten in Huissen

Wilt u heerlijk eten aan de rand van Huissen? In de prachtige straat de ‘Hoeve’ vindt u Restaurant ‘De Opkamer’. Ons bourgondische restaurant is gevestigd in de opkamer van Herberg de Hoeve. Onze herberg heeft een middeleeuws karakter met een warme sfeer. Oorspronkelijk was deze karakteristieke herberg gebouwd in 1872 als hofstede, houtzagerij en café. Nu is Herberg de Hoeve dé ideale plek in Huissen om sfeervol uit eten te gaan. In Restaurant ‘De Opkamer’ ervaart u een écht huiskamergevoel.

Bel voor informatie: 026-3250760

Voor ieder wat wils als je komt eten bij ons in Huissen

Zoekt u een geschikte locatie om uit eten te gaan met een klein of groot gezelschap in Huissen? Bij Herberg de Hoeve is er voor ieder wat wils. Of u nu interesse heeft in shared dining, een van onze heerlijke spiesen of gewoon een biefstuk; er zijn meer dan genoeg mogelijkheden in ons restaurant. Hierbij mag een puntzak bourgondische friet uiteraard niet ontbreken. Bekijk alvast het uitgebreide aanbod op onze menukaart. Uiteraard hebben wij ook aan de kleintjes gedacht. Hiervoor hebben we verschillende kindermenu’s samengesteld.Leg uw gezellige avond alvast vast

Wilt u graag in ons sfeervolle restaurant in Huissen komen eten? Reserveer dan alvast via het reserveringsformulier of bel naar 026-325 0760. Ons restaurant is van vrijdag tot en met zondag geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. Wilt u komen brunchen of op een andere dag komen eten in ons restaurant in Huissen, dan kunt u voor groepen vanaf tien personen reserveren. Herberg de Hoeve heeft verschillende sfeervolle ruimtes voor grote en kleine gezelschappen. Ook voor het organiseren van een bruiloft of het vieren van een verjaardag bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

 

 

impressie van ons restaurant