Bourgondisch eten in Huissen

In de Opkamer kunt u terecht met groepen vanaf 10 personen, Ideaal geschikt voor een private dining.

 

Wilt u heerlijk eten aan de rand van Huissen? In de prachtige straat de ‘Hoeve’ vindt u Restaurant ‘’De Opkamer’’. Ons bourgondische restaurant is gevestigd in de opkamer van Herberg de Hoeve. Onze herberg heeft dankzij het middeleeuwse karakter een warme sfeer, aangezien deze zich bevindt op een boerderij ofwel hoeve uit 1872. Oorspronkelijk was deze karakteristieke herberg gebouwd als hofstede, houtzagerij en café. Nu is Herberg de Hoeve dé ideale plek om sfeervol uit eten te gaan. In Restaurant ‘’De Opkamer’’ ervaart u een écht huiskamer gevoel.

Bel voor informatie: 026-3250760

Heerlijk uit eten in de omgeving van Huissen

Zoekt u een geschikte locatie om uit eten te gaan met een klein of groot gezelschap in Huissen? Bij Herberg de Hoeve is er voor ieder wat wils. Of u nu interesse heeft in shared dining, een van onze heerlijke spiesen of gewoon een sparerib of biefstuk; er zijn meer dan genoeg mogelijkheden in ons restaurant. Hierbij mag een puntzak bourgondische friet uiteraard niet ontbreken. Het menu wordt in overleg met u vast gesteld. Uiteraard hebben wij ook aan de kleintjes gedacht. Hiervoor hebben wij verschillende kindermenu’s samengesteld. Wist u dat Herberg de Hoeve verschillende sfeervolle ruimtes heeft voor grote en kleine gezelschappen? Ook voor het organiseren van een bruiloft of het vieren van een verjaardag bent u bij ons aan het juiste adres.

Leg uw gezellige avond alvast vast

Heeft u interesse om in ons sfeervolle restaurant in Huissen te komen eten? Reserveer dan alvast via het reserveringsformulier of bel naar 026-325 0760. Ons restaurant is op reservering voor u geopend. Wilt u komen brunchen of op een andere dag komen eten in ons restaurant in Huissen, dan kunt u voor groepen vanaf tien personen reserveren.

 

 

 

 

impressie van ons restaurant