Een personeelsfeest in Huissen

  • Plaats voor 200 gasten
  • Entertainment op maat
  • Elk feest is een beleving

Wanneer u op zoek bent naar dé perfecte locatie voor het organiseren van een personeelsfeest, is Herberg de Hoeve in Huissen in de omgeving van Arnhem een ideale plek. Zeker wanneer u met het personeelsfeestje uit wil pakken met een bijzondere locatie in de omgeving van Nijmegen en Arnhem. Herberg de Hoeve is namelijk niet alleen een bourgondisch restaurant, maar ook een partycentrum. Wanneer u een personeelsfeest bij ons in Huissen – nabij Arnhem - gaat organiseren, heeft u niet zomaar een avondje uit, maar geniet u van een hele beleving.

Bel voor informatie: 026-3250760

Uw personeelsfeest organiseren op een prachtige locatie in Huissen

Herberg de Hoeve in is niet zomaar een locatie voor een personeelsfeestje in de omgeving van
Nijmegen en Arnhem. Onze herberg is in 1872 namelijk oorspronkelijk gebouwd als hofstede, houtzagerij en café. Vindt u het leuk om een bourgondisch personeelsfeest in het thema van de middeleeuwen te organiseren op onze prachtige locatie in Huissen in de omgeving van Arnhem? Dan zijn wij u graag van dienst. Door de middeleeuwse sfeer die wij gecreëerd hebben, gaat u tijdens uw personeelsfeestje namelijk eeuwen terug in de tijd zodra u onze herberg – nabij Arnhem en Nijmegen - binnenkomt. Wilt u extra activiteiten organiseren tijdens uw personeelsfeest nabij Arnhem? Dan kunt u onder andere de volgende acts inhuren voor uw personeelsfeest bij ons in Huissen:

  • Troubadours
  • Waarzegsters
  • Verhalenvertellers
  • Narren
  • Goochelaars

Een locatie voor verschillende bijzondere gelegenheden

Herberg de Hoeve, nabij Arnhem en Nijmegen, leent zich perfect voor allerlei bijzondere gelegenheden zoals een personeelsfeestje. Maar bent u binnenkort jarig en zoekt u een geschikte locatie voor uw verjaardagsfeest? Of bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Wij hebben voor iedere gelegenheid een uitstekende catering en party service, die we graag geheel naar uw wens maken. Ons doel is om van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag te maken, ook wanneer u uw personeelsfeestje of ander feest op een eigen locatie viert Kwaliteit en gemak staan centraal in onze herberg in de omgeving van Arnhem en Nijmegen, zo ook voor uw personeelsfeestje.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Heeft u vragen over het organiseren van een personeelsfeest of een ander feest op onze locatie in Huissen in regio Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de diverse mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 026-325 0760 of door  het contactformulier in te vullen. Wij bespreken graag al uw wensen voor een onvergetelijke avond. Of u nu een personeelsfeestje of een ander feest wilt organiseren nabij Arnhem en Nijmegen, wij staan voor u klaar!