Een personeelsfeest in Huissen

  • Plaats voor 200 gasten
  • Entertainment op maat
  • Elk feest is een beleving

Herberg de Hoeve is dé perfecte locatie voor het organiseren van uw personeelsfeest in Huissen in de omgeving van Arnhem. Zeker wanneer u op zoek bent naar een bijzondere locatie. Herberg de Hoeve is namelijk niet alleen een bourgondisch restaurant, maar ook een partycentrum. Wanneer u een personeelsfeest bij ons gaat organiseren, heeft u niet zomaar een avondje uit, maar geniet u van een hele beleving.

Bel voor informatie: 026-3250760

Uw personeelsfeest organiseren op een prachtige locatie in Huissen

Herberg de Hoeve in is niet zomaar een locatie. Onze herberg is in 1872 namelijk oorspronkelijk gebouwd als hofstede, houzagerij en café. Vindt u het leuk om uw personeelsfeest in het thema van de middeleeuwen te organiseren op onze prachtige locatie in Huissen in de omgeving van Arnhem? Dan zijn wij u graag van dienst. Op het moment dat u Herberg de Hoeve binnenkomt, gaat u namelijk eeuwen terug in de tijd, dankzij de middeleeuwse sfeer die wij er gecreëerd hebben. Wilt u extra activiteiten organiseren tijdens uw personeelsfeest? Dan kunt u onder andere de volgende acts inhuren:

  • Troubadours
  • Waarzegsters
  • Verhalen vertellers
  • Narren
  • Goochelaars

Een locatie voor verschillende bijzondere gelegenheden

Herberg de Hoeve leent zich perfect voor allerlei bijzondere gelegenheden. Bent u binnenkort jarig en zoekt u een geschikte locatie voor uw verjaardagsfeest? Of bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij hebben voor iedere gelegenheid een uitstekende catering en party service, die we graag geheel naar uw wens maken. Ook wanneer u uw personeelsfeest op een eigen locatie organiseert. Ons doel is om van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag te maken, waarbij kwaliteit en gemak centraal staan. Heeft u vragen over het organiseren van een personeelsfeest of een ander feest bij onze locatie in Huissen in regio Arnhem? Neem ook dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar 026-325 0760 of vul het contactformulier in. Wij bespreken graag al uw wensen voor een onvergetelijke avond.