Welkom bij Herberg De Hoeve

 

Voor het bestellen van gerechten klik op online bestellen.

Geef de dag en tijd aan en kijk wat er te bestellen is!!!! 

 online betsellen

Kerst 2020 !!!!

Zoals het er nu uitgaat zien mogen wij als horeca zijnde met de kerst dagen niets organiseren.

 

Wij kunnen voor u wel een brunch of buffet voor thuis verzorgen. De brunch wordt zo bereid dat u gemakkelijk thuis warm kunt maken. Deze kan op 1ste en 2de kerstdag tussen 10.00 en 12.00 uur opgehaald worden. 

 

Het buffet wordt ook zo bereid dat u de warme gerechten gemakkelijk thuis kunt warm maken. Ook is het mogelijk om het buffet vanaf 6 personen warm thuis kunt laten bezorgen. Het Buffet kan tussen 13.00 en 15.00 uur opgehaald worden. Bezorgen doen wij tussen 17.00 en 18.30 uur dit gaat in overleg. Kijk hieronder voor de Kerstbrunch of het Kerstbuffet.

 

 

 Kerstbrunch                              Kerstbuffet                         

          

 

 POP-UP RESTAURANT IN HERBERG DE HOEVE ( Als we weer mogen)

 Ja, u leest het goed!

 

Herberg de Hoeve start met een POP-UP restaurant.

 

Hiervoor is chef-kok Yvo Vos (voormalig eigenaar Brasserie Het Zesde Zintuig in Doesburg) bij de Hoeve gekomen. Naast het verzorgen van de bruiloften en partijen is het nu dus ook mogelijk om gezellig een hapje te komen eten. Ondanks deze moeilijke tijd met Corona en de daarbij behorende maatregelen, is het toch mogelijk om u verjaardag of bruiloft te vieren. Belangrijk is het om vooral vooruit te blijven kijken naar wat wel mogelijk is.

 

Vanaf vrijdag 30 oktober heten Erik en Chef-kok Yvo u welkom in het POP-UP restaurant in Herberg De Hoeve. Met de kennis en kwaliteit die Erik heeft uit het jarenlang verzorgen van feesten en partijen en de know how van Yvo wat betreft de verzorging van à la carte, denken de twee heren de perfecte combi voor het tijdelijke restaurant te hebben gevonden.

 

Ook tijdens de komende feestdagen bent u op beide dagen welkom voor een lekkere brunch of dinerbuffet.

 

Graag nodigen Erik en Yvo u uit om vanaf vrijdag 30 oktober hun vakmanschap zelf te ervaren!

 

Wij zijn geopend op vrijdag - zaterdag - zondag van 17.00 tot 21.00 uur 

 

Reserveren kan via www.herbergdehoeve.nl  of  026-3250760 en aan de deur.

 

 Nieuw !!!  De Picknickbox

 

 

 

 

Gezellig picknicken bij u thuis of bij ons in het weiland.    

Ook park Lingezegen is hier een ideale plek voor.

 

Herberg de Hoeve in Huissen biedt al eeuwen onderdak aan iedereen die iets te vieren heeft. Bruiloften, feesten, recepties en zakelijke bijeenkomsten krijgen extra kleur door de aangename ambiance waar de tijd geen haast heeft. Wanneer u De Hoeve binnenwandelt zult u verbaasd zijn over de prachtige entourage.

 

Nostalgie in een modern jasje

Onze herberg voldoet volledig aan de eisen van deze tijd, maar heeft haar karakteristieke stijl behouden. De herberg in Huissen beschikt over verschillende sfeervolle nostalgische ruimtes en een gezellige tuin, zodat er voldoende ruimte is om al uw gasten te kunnen vermaken. Samen met ons stelt u een onvergetelijk feestprogramma samen met een smakelijke maaltijd en entertainment op maat.

 

Organiseren is ons vak

U kunt onbezorgd in het middelpunt van de belangstelling staan, laat de rest maar ons over. Wij zorgen voor aankleding van de feestlocatie en een warme ontvangst van uw gasten. In onze karakteristieke en nostalgische herberg in Huissen worden uw gasten tijdig voorzien van een hapje en een drankje. Of het nu gaat om een bescheiden bijeenkomst of grote partij, u bent verzekerd van een onvergetelijk (bedrijfs-)feest, bruiloft of jubileum! Organiseren is ons vak.

 

Reserveer vroegtijdig bij ons

In verband met de grote belangstelling voor het organiseren van gezellige evenementen in De Hoeve in Huissen, raden wij u aan zo vroeg mogelijk te reserveren, zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op uw komst.

 

Mogen wij u uitnodigen om bij ons binnen te komen kijken?

klik op de foto.