Dé feestlocatie in de omgeving van Arnhem

Herberg de Hoeve is de ideale feestlocatie nabij Arnhem en Nijmegen voor een spetterende party, bruiloft of vrijgezellenavond. Wat u ook wilt vieren, het kan in onze herberg! Herberg de Hoeve  is vanwege de warmte, sfeer en historie een welbekende feestlocatie nabij Nijmegen en Arnhem. Uw huwelijksfeest of andere feestgelegenheid krijgt bij ons de glans die het verdient.

 

Bel voor informatie: 026-3250760

Diverse mogelijkheden bij deze feestlocatie nabij Nijmegen en Arnhem

Onze feestlocatie nabij Nijmegen en Arnhem biedt diverse mogelijkheden. Ondanks dat de herberg al eeuwenoud is, is deze wel voorzien van alle moderne gemakken. In en rond onze herberg is alle ruimte om plezier te maken met uw gasten. Het is dan ook een geweldige locatie voor diverse feestelijke gelegenheden; van een gezellige brunch tot aan een schitterend trouwfeest nabij Nijmegen. Er zijn in onze herberg diverse zalen waardoor u kiest voor een zaal die bij uw gelegenheid past. Zo kunt u kiezen voor een ruime, sfeervolle zaal, waar tot wel 200 gasten welkom zijn. Of kies voor een van de intiemere ruimtes voor kleinere gezelschappen. In overleg met u organiseren wij een onvergetelijk feest met lekker eten en gepast entertainment.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag met u een afspraak om eens langs te komen op onze feestlocatie nabij Arnhem. Wanneer u langskomt, kunt u de verschillende zalen bekijken bij Herberg de Hoeve. Samen met onze professionele medewerkers beslist u op deze manier welke zaal het beste bij uw gelegenheid past. U neemt contact met ons op door te bellen naar 026-325 0760 of door het contactformulier in te vullen.