Een brunch organiseren in Huissen

Wilt u een brunch organiseren op een bijzondere locatie in Huissen? Dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan Herberg de Hoeve. Aangezien onze herberg in 1872 oorspronkelijk gebouwd is als hofstede, houtzagerij en café, zorgt de middeleeuwse uitstraling voor een warme en karakteristieke sfeer. Neem uw gezelschap mee en kom gezellig brunchen op onze prachtige locatie. Of u nu een brunch wilt organiseren voor een klein of groot gezelschap; wij zorgen ervoor dat alles geheel naar uw wens verloopt bij onze gezellige herberg in Huissen.

Bel voor informatie: 026-3250760

Een brunch organiseren met heerlijk eten in Huissen

Wanneer u in onze gezellige herberg komt brunchen, heeft u keuze uit verschillende arrangementen, waarbij u urenlang geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Koffie, thee, jus d’orange, appelsap en melk zijn hierbij inclusief. Afhankelijk van uw wensen en budget kiest u voor de standaard brunch, brunch de Hoeve of brunch de luxe. In het onderstaande overzicht ziet u de verschillende arrangementen. Naast de heerlijke hapjes en drankjes geniet u ook van een lekker dessertbuffet. Wilt u uw brunch extra bijzonder maken? Dan is het mogelijk om deze uit te breiden met een gepocheerde hele zalm. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u deze uiteraard met ons bespreken. Wij maken graag alles mogelijk voor u. Dit geldt ook voor eventuele allergieën en andere bijzonderheden.

Meer dan alleen het organiseren van een brunch

Ook wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een perfect avondje uit, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk heerlijk komen dineren. Wilt u met een groep komen dineren of bent u benieuwd naar onze arrangementen voor een feestelijke gebeurtenis, zoals een verjaardagsfeest of een personeelsfeest? Bij Herberg de Hoeve is bijna alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw vragen te stellen of om een brunch te organiseren bij ons in Huissen. Bel naar 026-325 0760 of vul het contactformulier in.

 

Heeft u een allergie? Vertel het ons

 

Brunch Arrangement DE HERBERGBrunch Arrangement DE LUXE