Herberg de Hoeve @HOME

Is het tijd voor een gezellig tuinfeest, een verjaardag of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar geschikte catering in de omgeving van Huissen? De Hoeve catering en party service maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. We nemen bovendien het nodige regelwerk voor u uit handen. Herberg de Hoeve @HOME in Huissen en omgeving staat voor kwaliteit én gemak. Het enige wat onze klanten zelf nog hoeven te doen is genieten!

Bel voor informatie: 026-3250760

De verschillende catering mogelijkheden in Huissen en omgeving

Bij Herberg de Hoeve@HOME zijn wij dé expert wat betreft de ultieme catering. Met onze uitgebreide catering mogelijkheden is er voor ieder wat wils. Zo heeft u keuze uit vier verschillende buffetten welke bestaan uit koude en warme buffetten. Heeft u overdag catering nodig? Dan zijn onze vier buffetten uiteraard ook geschikt, maar kunt u tevens kiezen voor onze speciale brunch catering. Ongeacht voor welke gelegenheid u catering wenst, van personeelsfeesten tot verjaardagsfeesten; wij maken alles voor u mogelijk! Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden vers bereid. Wilt u een speciale catering, voor bijvoorbeeld een bruiloft, geheel naar uw wens invullen? Twijfel dan niet om de mogelijkheden met ons te bespreken.

De lekkerste catering in Huissen en omgeving op locatie geleverd

Koude hapjes zoals verschillende salades, Ardenner ham met meloen, ham met asperge en warme hapjes zoals beenham in champignonroomsaus, gehaktballetjes in satésaus en kipfilet in pepersaus zijn enkele voorbeelden van heerlijke hapjes die tot de mogelijkheden behoren. Wij leveren de catering op uw gewenste locatie. Wilt u meer informatie over onze catering mogelijkheden in Huissen en omgeving of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026-325 0760 of vul het contactformulier in.

Buffetten

Brunch

Hapjes en Salades

Lunch